ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΣ - ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΕ

Η κορυφαία εταιρεία κατασκευής – συντήρησης και εμπορίας δομικών μηχανημάτων στην Ελλάδα. Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, ξεχωρίζουμε για την ποιότητα, τεχνογνωσία και αξιοπιστία μας.

Η εταιρεία «ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΣ» εξειδικεύεται στον κλάδο των δομικών μηχανημάτων από το 1969. Παράγουμε στην Ελλάδα μηχανήματα για έτοιμα και κλασικά κονιάματα – αφρομπετό – γαρμπιλομπετό – περλομπετό – γκανάϊτ, μηχανήματα τσιμεντενέσεων και ρητινενέσεων, υδροβολών και αμμοβολών καθώς και γεννήτριες. Διαθέτουμε σύγχρονο μηχανουργείο και συνεργείο στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο κέντρο της Αθήνας παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στου επαγγελματίες του κλάδου των κατασκευών. Επιπλέον αποτελούμε αντιπρόσωποι των πετρελαιοκινητήρων Hatz για την ελληνική αγορά.

Η εταιρείας μας κατάφερε τα τελευταία χρόνια να εδραιωθεί εκτός του τομέα των μηχανημάτων και στον τομέα των δομικών υλικών, εργαλείων και πάσης είδους εξοπλισμού συνεργείων δόμησης. Στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων όπως μηχανήματα αδιατάρακτης κοπής, τραπεζοκόπτες, δονητές μπετού, μηχανήματα βαφής (Airless) καθώς και πολλά ακόμα είδη κατάλληλα για συνεργεία ανακαίνισης, κατεδαφίσεων, μονώσεων, σύγχρονων μεθόδων δόμησης, επιχρισμάτων και κατασκευής δαπέδων. Από το 1969 αγωνιζόμαστε για να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις για την οικοδομή και το εργοτάξιο διατηρώντας έτσι την αξιοπιστία και την θέση μας που μας χάρισαν οι 3.000 και πλέον επαγγελματίες συνεργάτες.

Στην έδρα της εταιρείας μας, στην οδό Πειραιώς 203, Αθήνα παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση πελατών και τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και μεγάλη παρακαταθήκη ανταλλακτικών.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Μαυρογιαννάκης Α.Ε. Πειραιώς 203, Αθήνα – T.K. 11853


Τηλέφωνο

210 3461762


Email

info@ektoxeftis.gr


Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 14:30, 17:30 – 21:00

Σάββατο: 10:30 – 14:30

Κυριακή: Κλειστά

Product added to compare.