Περιγραφή

Υγρό Εμποτισμού Λευκού Χρώματος Lignum Biancolegno

Το Lignum Biancolegno από την HDG, είναι ένα υγρό εμποτισμού λευκού χρώματος με βάση το νερό, για ξύλα. Κατάλληλο για οποιαδήποτε εσωτερική ή στεγασμένη εξωτερική επιφάνεια.

Χαρακτηριστικά

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα λευκό αστάρι εμποτισμού για ξύλινες επιφάνειες που απαιτούν περεταίρω φινίρισμα, ή ως λευκό φινίρισμα για τον εμποτισμό ξύλινων επιφανειών που δεν εκτίθενται άμεσα σε ατμοσφαιρικούς παράγοντες. Μια ενιαία στρώση του προϊόντος δίνει εξαιρετική αισθητική ποιότητα στο ξύλο μας. Έχει καλή δύναμη επικάλυψης, και είναι σε θέση να εμφανίσει τα νερά του ξύλου. Διαθέτει καλή αντίσταση στην υπεριώδη ακτινοβολία καθυστερώντας τη γήρανση του ξύλου. Εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα σε κάθε είδος ξύλου. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται γυαλόχαρτο στην  ξύλινη επιφάνεια ούτε στην αρχική εφαρμογή ούτε στις μετέπειτα εφαρμογές συντήρησης.

Εργαλεία Χρήσης:  Πινέλο, σφουγγάρι, εμβάπτιση, ψεκασμός ή εμποτισμός. Οι καλύτερες συνθήκες για την εφαρμογή επιτυγχάνονται με επίπεδη βούρτσα τύπου HYDROVELVET.

Απόδοση:  Από 8 - 12 m² με 1 λίτρο προϊόντος. Η απόδοση μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη μέθοδο εφαρμογής, την ποιότητα του ξύλου, το φινίρισμα  της επιφάνειας του ξύλου, το οποίο εξαρτάται και από τους εμποτισμούς που έχει δεχθεί.

Τρόπος Εφαρμογής:

  • Το προϊόν είναι έτοιμο για χρήση. Ανακινήστε (ή ανακατέψτε καλά με καθαρό εργαλείο) για τουλάχιστον 3 λεπτά πριν τη χρήση. Πριν από την εφαρμογή, βεβαιωθείτε ότι τα εργαλεία και οι επιφάνειες προς επεξεργασία είναι καθαρά και στεγνά. Απλώστε το προϊόν ομοιόμορφα στην επιφάνεια και στη συνέχεια αφήστε το να στεγνώσει. Να σέβεστε πάντα τις ποσότητες απόδοσης του προϊόντος!
  • Όταν χρησιμοποιείται ως αστάρι, είναι καλό να περιμένετε 24 ώρες πριν  την εφαρμογή του τελικού προϊόντος φινίρισματος. Αν χρησιμοποιηθεί ως το τέλος, αν θέλετε να δώσετε το δεύτερο χέρι είναι καλύτερα να περιμένετε τουλάχιστον 30-40 λεπτά μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης εφαρμογής.
  • Η ταχύτητα ξήρανσης εξαρτάται από το είδος του εμποτιζόμενου ξύλου και από τις περιβαλλοντικές συνθήκες: σε περίπου 20 ° C μπορεί να αρκούν από 15 έως 30 λεπτά.

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία, καλά κλειστό, σε δροσερό και ξηρό μέρος, προστατευμένο από πηγές θερμότητας. Προστατέψτε από τον παγετό!

Θερμοκρασία αποθήκευσης: μεταξύ + 5 ° C  και + 30 ° C.

Ισχύς: 1 χρόνο από την παραγωγή.

Προειδοποιήσεις: Χρησιμοποιήστε γάντια και γυαλιά ασφαλείας. Το επεξεργασμένο ξύλο δεν πρέπει να εκτίθεται προς το εξωτερικό, είτε κατά τη διάρκεια ή μετά τη φάση στεγνώματος. Μην πιάνετε το επεξεργασμένο ξύλο με γάντια ή υγρά χέρια. Ανακυκλώστε το περιεχόμενο και το δοχείο σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

Πτητικά οργανικά συστατικά: <5 g/l UNI EN 15187 

Εκτίμηση των επιπτώσεων από την έκθεση στο φως: Lignum Biancolegno έχει υπερβεί 3 κύκλους έκθεσης χωρίς σημαντικές αλλαγές.

Χαρακτηριστικά

Δοχείο
2.5L
Κατασκευαστής
HDG
Χρώμα
Λευκό

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to compare.