Περιγραφή

Tigris Κόφτης μπαταρίας-ROKAMAT

Ένας κόφτης που μπορεί να κόψει σχεδόν όλα τα μονωτικά υλικά: Tigris. Χάρη στη λειτουργία με μπαταρία (συμβατή με CAS)1), μπορείτε να απολαμβάνετε εργασία χωρίς καλώδιο.Είναι ιδανικό για εργασία σε σκαλωσιές.

Το μοναδικό διαμαντένιο σύρμα κοπής κόβει σε δευτερόλεπτα φελιζόλ, Styrodur, ορυκτοβάμβακα (πετροβάμβακα και υαλοβάμβακα), ίνες κάνναβης και γυψοσανίδες, πορομπετόν, ορυκτές μονωτικές πλάκες Multipor και πολλά άλλα υλικά. Η έκδοση Tigris 850 μπορεί να κόψει πάνελ μήκους έως 850 mm και πάχους 340 mm.

Με το πάτημα του διακόπτη, το σύρμα κοπής ξεκινά αμέσως και στη συνέχεια κόβει αβίαστα το υλικό. Το σύρμα κοπής μπορεί να αλλάξει εύκολα χωρίς πρόσθετα εργαλεία.

Η κατασκευή από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας όχι μόνο ελαχιστοποιεί το συνολικό βάρος, αλλά εγγυάται επίσης μέγιστη σταθερότητα και μακροχρόνια ποιότητα. Το στιβαρό περίβλημα παρέχει βέλτιστη προστασία για την μπαταρία και τον κινητήρα.

Εφαρμογές

  • Κόβει σχεδόν όλες τις μονωτικές πλάκες
  • Βέλτιστο για εργασία σε σκαλωσιές

Πλεονεκτήματα

  • Χωρίς ογκώδες καλώδιο - συμβατό με το Σύστημα Ασύρματης Συμμαχίας (CAS)1)
  • Κοπή πολυστερίνης, στυροδέρματος, ορυκτοβάμβακα (πετροβάμβακας + υαλοβάμβακας), πάνελ από κάνναβη, γυψοσανίδες, ελαφρομπετόν και πολλά άλλα υλικά
  • Με ρύθμιση της γωνίας για λοξές, σφηνοειδείς και φαλτσοειδείς κοπές
  • Περιλαμβάνεται συσκευή αναρρόφησης

Μια μεταβλητή ρύθμιση γωνίας επιτρέπει γωνιακές, σφηνοειδείς και φαλτσοειδείς κοπές. Οι αντίστοιχες ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν εξίσου εύκολα και γρήγορα.Η συσκευή αναρρόφησης που είναι τοποθετημένη στο πλάι μειώνει στο ελάχιστο την έκθεση στη σκόνη κατά τη διάρκεια της εργασίας, γεγονός που συμβάλλει σε ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας.

Η μονάδα μπορεί να εγκατασταθεί ως ελεύθερη μονάδα ή, μετά την αναδίπλωση της βάσης, μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε ικρίωμα. Αυτό επιτρέπει τη βέλτιστη εξοικονόμηση χώρου, κάτι που εκτιμάται πολύ όταν εργάζεστε σε σκαλωσιές.

Μια φόρτιση της μπαταρίας (18 V / 5,2 Ah) αντιστοιχεί σε χρόνο λειτουργίας έως 19 λεπτά και, με 5 δευτερόλεπτα ανά κοπή, είναι αρκετή για περίπου 200 κοπές.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μπαταρία 18 V / 5,2 Ah (Li-Ion)1)
Βάρος περίπου 25 kg
Μήκος κοπής 850 mm
Βάθος κοπής 340 mm

Χαρακτηριστικά

Τάση Μπαταρίας
18 V
Μέγιστο βάθος κοπής
340mm
Μήκος κοπής (mm)
850

11 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to compare.