Περιγραφή

 Κόφτης Πολυστερίνης (Φελιζόλ) NETUNNO SISTEMI TM LINE

Το TMline είναι ένας χειροκίνητος κόφτης θερμού σύρματος σχεδιασμένος για την κοπή μονωτικών πλακών από EPS/XPS που χρησιμοποιούνται στο σύστημα εξωτερικής μόνωσης (EIFS). Ανήκει στην κορυφαία σειρά κοπτών αφρού TM και χρησιμεύει ως επαγγελματικό εργαλείο για την ακριβή κοπή πλακών διογκωμένης και εξηλασμένης πολυστερίνης.

Κατασκευασμένο με ισχυρό και ελαφρύ πλαίσιο από αλουμίνιο και χάλυβα, το TMline διαθέτει διπλή επιφάνεια τραπεζιού και διπλά φτερά για να συγκρατεί με ασφάλεια τα φύλλα EPS/XPS κατά την κοπή. Ολόκληρη η δομή είναι εξοπλισμένη με διάφορες μετρικές κλίμακες, επιτρέποντας την εκτέλεση διαφορετικών τύπων κοπών, συμπεριλαμβανομένων των ευθύγραμμων κοπών, των βηματικών κοπών και των γωνιακών κοπών. Αυτή η ευελιξία ανταποκρίνεται στις ειδικές απαιτήσεις των εργολάβων που πρέπει να εκτελούν επί τόπου την κοπή των πλακών EPS/XPS.

Ο τηλεσκοπικός σχεδιασμός του TMline επιτρέπει την επέκτασή του για την κοπή πλακών με μέγιστο μήκος 1250 mm και πάχος 280 mm. Για τη λειτουργία του δεν απαιτείται καμία συντήρηση. Με βάρος μόλις 18 kg και εξοπλισμένο με λαβή στερεωμένη στην επιφάνεια του τραπεζιού, είναι συμπαγές και εύκολο στη μεταφορά, χωράει αβίαστα στο πορτμπαγκάζ ενός μικρού αυτοκινήτου. Το στιβαρό τρίποδο μπορεί να διπλωθεί γρήγορα και να αποθηκευτεί στο πίσω μέρος της επιτραπέζιας επιφάνειας όταν ο κόφτης αφρού δεν χρησιμοποιείται.

Δυνατότητες

Ο κόφτης θερμού σύρματος TMline μπορεί να εκτελέσει υψηλής λεπτομέρειας κοπές των πλακών eps / xps που χρησιμοποιούνται για το EIFS.

Η καθαρή κοπή της πλάκας πολυστυρενίου είναι σημαντική προκειμένου 2 πάνελ να εφαρμόζουν άνετα και έτσι να αποφεύγεται η δημιουργία θερμογεφυρών (σύμφωνα με τον κανονισμό πάνω από την εξοικονόμηση ενέργειας ).Επιπλέον η κοπή με θερμό σύρμα δεν δημιουργεί θρύψαλα που συνήθως προκαλούνται από πριόνι, λεπίδες ή απλούς κόφτες.

Με το κόφτη θερμού σύρματος TMline είναι δυνατόν να εκτελεστούν διάφορα είδη κοπών στα φύλλα eps / xps (γωνιακή με διαφορετικές μοίρες, ευθεία κοπή, βηματική κοπή) και τα αποτελέσματα θα είναι τέλεια σαν να έγινε με χρήση μηχανής κοπής αφρού CNC.

Πλεονεκτήματα

Το χαρακτηριστικό που κάνει τον κόφτη ακόμη πιο ευέλικτο είναι η προσθήκη του πλευρικού τόξου. Μια προαιρετική επιλογή που ανεβάζει την εμπειρία κοπής σε υψηλότερο επίπεδο. Εξοπλισμένο με ένα δεύτερο θερμό σύρμα, επιτρέπει εύκολες και ακριβείς γωνιακές κοπές.

Το προαιρετικό πλευρικό τόξο του κόφτη αφρού με θερμό σύρμα προσφέρει μήκος σύρματος 32 cm και βάθος κοπής 55 cm. Αυτές οι διαστάσεις επιτρέπουν τον εύκολο

χειρισμό των γωνιακών κοπών και την εργασία με πάνελ πολυστερίνης διαφόρων παχών. Με το πλευρικό τόξο επιτυγχάνονται ακριβή και υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικά

Μέγιστο βάθος κοπής
280 mm
Μήκος κοπής (mm)
1250

11 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to compare.