Περιγραφή

ΠΛΥΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ MOD.613 AR BLUE CLEAN  

Πλυντήριο υψηλής πίεσης με αντλία triplex με κεραμικά έμβολα και σύστημα μπιέλας. Αυτόματη βαλβίδα παράκαμψης με εκκένωση πίεσης κεφαλής αντλίας, ορειχάλκινη κεφαλή αντλίας.

Ηλεκτροκινητήρας με θερμικό προστατευτικό. Ρύθμιση πίεσης, μανόμετρο και ενσωματωμένη αναρρόφηση απορρυπαντικού. Επιθεωρούμενο φίλτρο νερού και ηλεκτρικό καλώδιο μήκους 5 m.

Το Annovi Reverberi 613 είναι ένα επαγγελματικό πλυντήριο υψηλής πίεσης κρύου νερού υψηλής απόδοσης. Οι τεχνικές ιδιότητες και τα στιβαρά εξαρτήματά του, όπως ο ισχυρός επαγωγικός κινητήρας και η ορειχάλκινη κεφαλή αντλίας, καθιστούν το AR Blue Clean 613 ιδανικό για τεχνίτες και επαγγελματίες που εργάζονται στον κατασκευαστικό και τον αγροτικό τομέα, περιοχές όπου τα μηχανήματα μπορούν να πάρουν μεγάλες επιφάνειες και αντέχουν μεγάλες βάρδιες απαιτούνται. Με εξαιρετική ταχύτητα ροής 500 l/h, ισχύ 2,5 kW και μέγιστη πίεση 150 bar, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας τον ειδικό ρυθμιστή πίεσης, το Annovi Reverberi 613 μπορεί να καλύψει πλήρως αυτές τις απαιτήσεις. Αυτό το μηχάνημα είναι επίσης εξοπλισμένο με σωλήνα αναρρόφησης που μπορεί να αποσύρει αυτόματα το απορρυπαντικό από ένα εξωτερικό δοχείο.

  Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Πίεση 150 bar
  • Παροχή νερού 500 Lt/h
  • Ισχύς 2.5 kw
  • Στροφές 2.800
  • Βάρος 16.8 kg
  • Διαστάσεις 460x280x260 (mm)

Χαρακτηριστικά

Μεγ. Πίεση Λειτουργίας
150 bar
Ταχύτητα στροφών (r.p.m)
2800
Ισχύς Κινητήρα (W)
2500
Παροχή l/m
500 Lt/h

13 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to compare.