Περιγραφή

 Μηχάνημα υδροβολής Τριφασικό Ektox-jet 35.21ME Ηλεκτρικό 350 bar 

Η νέα σειρά επαγγελματικών πιεστικών Ektox-Jet, προσφέρει την πλέον αξιόπιστη επιλογή πιεστικών που κατασκευάζονται στην Ελλάδα, με υψηλή αποδοτικότητα και βελτιωμένη αντοχή για καθημερινή χρήση στις πιο ακραίες συνθήκες.

Το Ektox-Jet 35.21 είναι μία επαγγελματική αυτόνομη υδροβολή ελληνικής κατασκευής, με ηλεκτροκινητήρα 15kW (20 hp) και με ιταλική αντλία 

Αποτελείται από στιβαρό πλαίσιο με 3 ρόδες υψηλής αντοχής για εύκολη μεταφορά.

Το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης Ektox-Jet 350me είναι ένα ευέλικτο και ανθεκτικό μηχάνημα νερού, ειδικά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για τις πιο δύσκολες εργασίες σε οποιοδήποτε εργοτάξιο ή θαλάσσια εφαρμογή όπου απαιτείτε πίεση 350 BAR.

Επιπλέον αποτελεί ιδανική λύση για την αφαίρεση παλαιού σοβά καθώς και τον καθαρισμό των επιφανειών από χρώματα και Graffiti.Σε συνδυασμό με το θερμικό καυστήρα που προσφέρει ζεστό νερό και με το ειδικό μπεκ υδροαμμοβολής επιτυγχάνονται εκπληκτικά αποτελέσματα στον καθαρισμό επιφανειών και στην αφαίρεση κονιαμάτων.

Συνιστάται ιδιαίτερα για τον καθαρισμό επιφανειών από σκυρόδεμα, από σκουριά και οποιασδήποτε σκληρής επιφάνειας όπως σκυρόδεμα και χάλυβα. Επιπλέον, το Ektox-Jet 350mg χρησιμοποιείται ευρέως για τον καθαρισμό και το άνοιγμα του πορώδους των επιφανειών του σκυροδέματος καθώς και για την προετοιμασία του χάλυβα ή του σκυροδέματος πριν την εφαρμογή νέας επίστρωσης ή βαφής.

Η εταιρεία ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΣ έχει αναπτύξει μέσω της έρευνας και της εμπειρίας της, το E-J 350me που χρησιμοποιείται συνεχώς από επαγγελματίες στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Το E-J 350me είναι εξοπλισμένο με τρεις διατάξεις ασφαλείας που διασφαλίζουν τη συνεχή και αδιάλειπτη λειτουργία του και πληροί όλους τους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας. Πιο συγκεκριμένα είναι εγκατεστημένη βαλβίδα ασφαλείας εισαγωγής νερού, βαλβίδα εκφόρτωσης με βαλβίδα ασφαλείας υπερπίεσης και βαλβίδα ασφαλείας υπερθερμάνσεως υψηλής πίεσης. Σε κάθε μηχάνημα Ektox-Jet έχει εγκατασταθεί ένα υψηλής ποιότητας φίλτρο νερού για να εξασφαλιστεί η συνεχής λειτουργία της αντλίας νερού.Η καρδιά της αντλίας νερού υψηλής πίεσης E-J 350me, κατασκευάζεται  στην Ιταλία μόνο από τους καλύτερους κατασκευαστές όπως η Interpump, η Annovi Reverberi ή η Uddor κατ’ επιλογή του πελάτη.

Τέλος, ο εγκατεστημένος ηλεκτροκινητήρας κατασκευάζεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα για θαλάσσιες, βιομηχανικές και κατασκευαστικές εφαρμογές. Ο 

ίδιος κινητήρας έχει εγκατασταθεί σε εκατοντάδες μηχανές διαφορετικών εφαρμογών σε διαφορετικές περιβαλλοντικές συνθήκες και εξακολουθούν να λειτουργούν χωρίς 

σφάλματα και με υψηλή απόδοση.

Eφαρμογές

  • Καθαρισμός σκληρών επιφανειών
  • Προετοιμασία επιφανειών για εφαρμογή επιστρώσεως
  • Αφαίρεση επίστρωσης χάλυβα
  •  Αφαίρεση επίστρωσης ελαστομερούς
  •  Κατεδαφίσεις κατασκευών
  • Καθαρισμοί τοιχοποιίας 
  •  Αφαίρεση προσόψεων

Εξοπλισμός του μηχανήματος

Σύστημα για περιστροφικό μπεκ

Λάστιχο υψηλής πίεσης 20 μέτρα 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά  

Μέγιστη πίεση

350 bar

Μέγιστη παροχή νερού

21 l/m

Ισχύς μοτέρ

20 Hp (15 kW) 380W/50hz

Αντλία

1450 rpm

Βάρος

147 kg

Διαστάσεις μηχανήματος

110 x 66 x 65 cm

Τύπος μοτέρ

Ηλεκτρικό

Ρύθμιση πίεσης

Ναι

Μανόμετρο

Ναι

Ασφαλιστικό στάθμης λαδιού

Ναι

Φίλτρο νερού

Ναι

Τύπος αντλίας

Εμβολοφόρα Αντλία

Χαρακτηριστικά

Μεγ. Πίεση Λειτουργίας
350 bar
Motor type
Ηλεκτροκινητήρας
Νέο

12 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to compare.